Menu

Huisbijbel (HSV)

Bent u op zoek naar een HSV huisbijbel? Bij Gebr. Koster bent u aan het juiste adres! HSV staat voor Herziene Statenvertaling en is een vertaling van de Oude Statenvertaling uit 1637. In HSV bijbels is een meer hedendaagse vorm van Nederlands gebruikt. In ons ruime assortiment bijbels vindt u veel verschillende HSV huisbijbels. Neem gerust een kijkje en kies voor de huisbijbel die bij u past. Wij vertellen u alvast wat meer over ons assortiment!

Welke HSV huisbijbel kiest u?
Bij Gebr. Koster vindt u een ruim aanbod aan huisbijbels. Welke bijbel bij u past is natuurlijk geheel persoonlijk. Komt u er niet uit? Dan geven wij u graag advies.

Onze HSV huisbijbels zijn beschikbaar met of zonder kanttekeningen. De kanttekeningen zijn toegevoegd door de vertalers. Dit kunnen opmerkingen zijn over de teksten. Bijvoorbeeld de letterlijke vertaling van onbegrijpelijke Hebreeuwse gezegdes of verwijzingen naar gelijkende teksten elders in de bijbel. Soms staat er ook een verantwoording van de vertaler, bijvoorbeeld over de gekozen vertaling van moeilijke passages. Deze taalkundige opmerkingen kunnen vaak verhelderend werken voor u als lezer. Bekijk bijvoorbeeld eens onze kanttekeningen bijbel gebonden in antiek.

Wij begrijpen dat u ook graag een mooie bijbel in huis wil hebben. Daarom hebben wij verschillende soorten huisbijbels in ons assortiment. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit leer of kunstleer in zwart, bruin of antiek. Andere opties zijn goudsnede, gouden titels, ingedrukte stempel en koperen sloten. Een voorbeeld van een mooie bijbel is de huisbijbel goudsnede met koperen sloten.

Als u wat moeite met lezen heeft is dat geen enkel probleem. Wij hebben verschillende HSV huisbijbels met grote letters in ons assortiment. Kies bijvoorbeeld voor het Oude Testament in vier delen of juist voor het Nieuwe Testament, beide met grote letters.

Als u liever kiest voor een huisbijbel met psalmen is dat ook mogelijk. Wij hebben verschillende opties voor u. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze huisbijbel met psalmen en goudsnede. Er is genoeg keuze voor iedereen!

Bijbel bestellen bij Gebr. Koster
Bent u benieuwd geworden naar al onze huisbijbels? Neem een kijkje in ons assortiment. Naast bijbels bieden wij nog een ruime keuze aan andere boeken aan. Heeft u de HSV huisbijbel van uw keuze gevonden? Dan kunt u deze direct online bestellen. Als u voor 16:00 uur besteld heeft u de bijbel de volgende dag al in huis. U kunt dus snel beginnen met lezen! Heeft u toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.