Dit product is uitverkocht
€ 19,90
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Jan Mulder
  • Bestel nr: 77763
Jan Mulder, piano m.m.v. Andrea Borcelli en London Symphony Orchestra


O holy night
O come all ye faithful
Silent night, holy night
Angels we have heard on high
A choir of a thousand angels(Andrea Bocelli)
Prince of peace
Hark, the herald angels sing
See amid the winter’s snow
The Son of Mary
The birthday of a King
He is born - SYMPHONY
Away in a manger
Mary's lullaby
Sheep may safely graze

Dit product is uitverkocht
€ 19,90