Menu

Alleen toch veilig LUISTERBOEK

€ 10,50
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • A.J. Hoogenbirk
  • Audio-visueel
  • Bestel nr: 9789493043022

Een oud vrouwtje, dat de bijnaam ‘heks’ draagt, gaat naar Lerwick in Schotland om een dokter te raadplegen. Tijdens deze reis mag ze sterk ervaren dat de Heere haar nabij is! De schippers kijken met grote ogen. Ze zien een klein schip met hoge snelheid aankomen. Vol bewondering kijken ze naar het vaartuig. Wie stuurt dat scheepje zo gemakkelijk langs al die scherpe rotsen?

 

Wie ontwijkt die sterke stromingen zo handig? Wie stuurt dat scheepje zo behendig langs alle gevaarlijke plaatsen heen? Wie is de bekwame stuurman van dat scheepje …? Het schip komt steeds dichterbij. Dan zien de schippers tot hun grote verbazing niemand op het dek. Niemand!

Er staat zelfs geen stuurman aan het roer! Hoe kan dat toch? Dit waargebeurde verhaal is de moeite van het luisteren waard. Luistert u, luister jij mee?

Dit luisterboek is geschikt om te beluisteren vanaf 9 jaar en bestaat uit één audio CD met totaal 48 minuten aan luisterplezier


€ 10,50